Share |

Jäsenboksi


Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut vuodelle 2024

Juniori 60 € (alle 18 vuotta)
Seniori 70 € 
(täyttänyt 18 vuotta)
Perheenjäsen juniori 32,50 €
Perheenjäsen seniori 35 €
 
Kannatusjäsen 40 €

Juniorin ja seniorin jäsenmaksut sisältävät;

  • urheiluvakuutuksen
  • Hippos-lehden
  • oikeuden kilpailu- ja toimihenkilölisensseihin
  • oikeuden merkkisuorituksiin
  • muut jäsenedut, joita ovat mm. St1:n antama alennus polttoaineista
  • NR:n jäsenedut; oikeuden ostaa ratsastuskortit, edullisempi irtotunti sekä edullisempi käyttömaksu maastorataan ja maneesiin.

NR:n perhejäsen perheen toiselle ja seuraaville jäsenille sisältää muut edut, paitsi Hippoksen, toimihenkilöoikeuden ja oikeuden kansalliseen kilpailulupaan.

NR:n kannatusjäsen saa NR:n jäsenedut, jotka ovat: oikeus ostaa ratsastuskortit, edullisempi irtotunti sekä edullisempi käyttömaksu maastorataan ja maneesiin.

Uusi jäsen, ilmoita tietosi: nimi, osoite, henkilötunnus sekä jäsentyyppi
Suoraan linkistä https://liity.ratsastus.fi/
tai Riina Rosenbergille sähköpostilla riina92rosenberg@gmail.com tai puh. 0400 857 352.

  

Huomio jäsenet!

Muoviset jäsenkortit ovat poistuneet käytöstä. Sen tilalla jäsenillä on mahdollisuus esittää jäsenyyden olemassaolo, nähdä rekisteriin tallennetut tiedot, päästä muokkaamaan yhteystietojaan ja tulostamaan avoimia laskuja SRL:n jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneesta löytyvät jatkossa myös liiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta jäsenille suunnattua materiaalia.  

Jäsenhuoneen ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä ohjelma lähettää jäsenen sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen salasanan. Jotta jäsenhuoneeseen sisäänkirjautuminen onnistuu, tulee jäsenen sähköpostiosoite löytyä jäsenrekisteristä. Jos sähköpostiosoitetta ei ole tallennettu jäsenrekisteriin, salasanan tilaus epäonnistuu. Huomioithan, että sama sähköpostiosoite ei voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. 

Lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä tarvittaessa muut yhteystietosi seuramme jäsensihteerille seuraavasta linkistä Päivitä yhteystietosi.


 

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Jäsentietojen käsittely Niinisalon Ratsastajat Ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Niinisalon Ratsastajat Ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Niinisalon Ratsastajat Ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. Niinisalon Ratsastajat Ry kerää jäseneksi liityttäessä nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Niinisalon Ratsastajat Ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Niinisalon Ratsastajat Ry käsittelystä vastaa:
Riina Rosenberg
Sävelänkatu 1 as5
38710 Kankaanpää
riina92rosenberg@gmail.com

SRL:ssa käsittelystä vastaa:
Sari Siltala 
Valimotie 10
00380 Helsinki
sari.siltala@ratsastus.fi