Share |

Tervetuloa NR:n kotisivuille!

Niinisalon Ratsastajat Ry tarjoaa jäsenilleen ja asiakkailleen varmat alkeis- ja maastohevoset, este- ja kouluhevoset, maneesin, maastot ja maastoesteet sekä pitkän kokemukseen ja asiantuntijuuteen pohjaavan opetuksen.

Monipuoliset leirimme näet tästä. Voit tulla tunnille, varata tunnin tai vaelluksenomalle ryhmällesi, vuokrata maastoesteitä tai maneesia. Tallin välittömässä yhteydessä on myös huokeat ruokailu- ja majoitustilat. Meillä käy kaikki liikuntasetelit maksuvälineenä.

Tykkivaljakon voi tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin. Hevosilla ja ihmisillä on pitkä kokemus tv- ja elokuva-alalta. 32 hevosen tallissamme on paikka myös 13-15 yksityishevoselle. 

Niinisalon Ratsastajat Ry on vuonna 1949 perustettu ratsastusseura. Seuran juuret ovat Suomen maanpuolustusjärjestelmän kehittymisessä, ja yksi seuran päätavoitteista onkin perinnevaljakon ylläpitämisessä. Tykkivaljakkoon soveltuvalta hevoselta vaaditaan rauhallisuutta ja rohkeutta, samoja ominaisuuksia kuin alkeistunneille sopivilta ratsuiltakin.

Meille on tärkeää ratsastajan turvallisuus ja oppimiskokemus sekä hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Koska olemme yhdistys, emmekä voittoa tavoitteleva yritys, olemme ylpeitä, että meillä on mahdollisuus huolehtia pitkän uran tehneistä hevosista, ja meillä on antaa näille mielekästä liikuntaa kentällä, maneesissa ja maastossa. Juuri tämä vaihtelu, osaava opetus- ja tallihenkilökunta sekä maastoratsastuksen tuomat edut, pitävät hevosemme työkuntoisia vielä kolmekymppisinäkin. Muutama vanhus vielä jopa nauttii kunnon koulu- ja esteliikunnastakin.

Tallissamme on tietenkin myös nuorempia hevosia, uusi sukupolvi odottamassa hieman pidemmälle päässeitä tai enemmän haastetta kaipaavia ratsastajia.

Estetunneilla hypätään 20-90cm korkuisia esteitä, koulutunneilla harjoitellaan perusasioista. Mahtavat mäntykankaat ovat aina olleet seuran ideologian ydintekijä. Maastossa käydään virkistämässä mieltä. Siellä voidaan tutustua pienten luonnonesteiden ylitykseen, kiipeillä ja pujotella poluilla ja kesäisin ratsastaa järvessä.

Maastoesteitä ja mastoesteratoja on useita, myös aivan aloitteleville hevosille ja ratsastajille. Esteitä voi tulla hyppäämään myös omalla hevosella, vuokrata joko pelkän radan, tai radan ja kokeneen opettajan. Hevosen voi myös tuoda tutustumaan järveen ja siihen liittyviin esteisiin. Ratsu-uraa aloitteleville ravureille ovat pienet ja turvalliset maastoesteet loistava tapa aloittaa hyppääminen ja laukan opettelu.

Järjestämme myös koulu-, este- ja kenttäratsastuskilpailuja.
Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.
logo.jpg