Share |

Ajankohtaista

Mikä viikonloppu! Vuoden ensimmäinen kokonainen kenttäratsastusviikonloppu saateltiin tänään maaliin. Yli kymmenen vuoden jälkeen Seuran mäki ympäristöineen sai jälleen isännöidä tapahtumaa.

Viikonloppu sisälsi onnistumisen riemua, huimia kisasuorituksia, jännitystä, uuden opettelua, vanhan verestämistä, auringonpaisteen ja ukkosmyrskyn vuorottelua, sekä sitoutunutta ja innokasta talkoohenkeä.

Niinisalon Ratsastajat ry kiittää paikalle saapuneita kilpailijoita, oli hienoa nähdä teistä jokaista! Toivottavasti näemme teitä yhtä sankoin joukoin myös syyskuussa (merkitkäähän kalentereihinne kenttäratsastuskisat 19-20.9.2020).

Kiitämme jälleen myös jokaista talkoolaista ja työntekijäämme kisoista, ja kaikesta siitä jo etukäteen tehdystä valtavasta määrästä työtä. Ilman teitä emme pystyisi tarjoamaan kilpailijoillemme näitä tapahtumia. Olette kultaa! Seuratoiminta ja sen perinteet ovat jatkuneet jo 71 vuoden ajan vahvoina Niinisalossa, ja tulevat toivottavasti jatkumaan vielä toiset samanlaiset!

Onnittelut myös kaikille sijoittuneille sekä seuraamme edustavalle Kriistiina Teeri ja S.N. Suvin Sulo Lounais- Suomen Aluemestaruus pronssista luokassa 90cm.

Kiittäen Niinisalon Ratsastajat ry

- 4H- Heppakerho 18.1.2020 alkaen. Lisätietoja tästä.

- Seuran harjoituskilpailuista lisätietoa tästä.

- Vuoden 2020 ratsastusleirit, lisätietoja tästä.

- Karsinapaikkoja vapaana!
  Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä tallimestari Suvi Kleemolaan.